Sponsor :

.:[Close]:.

Sunday, September 15, 2013

5 manieren om snelheid Laden Blackberry

cara-mmepercepat-loading.jpg 
 Heeft u een probleem of een Blackberry boos met traag laden of zelfs meer traag omdat de meeste geïnstalleerde applicaties?
Hier zijn enkele tips over hoe om te versnellen Laden Blackberry.
hoe-mmepercepat-loading.jpg
Proberen en te oefenen met rust, want mijn BB is nog vrij makwuss voor het laden, mrgreen. Als je vrienden het gevoel oude of langzaam laden kan dit een truc proberen.

Voor mijn vrienden die BB kunnen de volgende tips proberen, wie weet BB vrienden kunnen makwuss langer laden zijn.

5 manieren om snelheid Laden Blackberry:

1. Verwijder de Blackberry Battery
Probeer de batterij uit de telefoon lichaam om de 2-3 dagen te verwijderen. Laat staan ​​voor 1 tot 2 minuten. Deze werkwijze dient om de resten van ongebruikte bestanden door het proces van chatten of bladeren te verwijderen.
2. Log wissen
Reinig het logboek door op ALT LGL G. Nadat de resultaten van de log op het scherm verschijnt, drukt u op de BlackBerry-logo => Kies helder of helder log log => Druk vervolgens op delete.
3. geheugen Reiniging
De stappen zijn keuze-opties => beveiligingsopties => Geheugen opschonen. Druk vervolgens op de BlackBerry-logo en selecteer schoon nu.
4. Hostrouteringstabel
Presteren 2-3 dagen. De truc, selecteert u opties => geavanceerde opties => Hostrouteringstabel. Daarna drukt u op de BlackBerry-logo. Selecteer registreer nu.
5. diagnostische test
Op deze manier zal worden bezien of de BlackBerry correct is aangesloten. Start van PIN en registreren e-mail. De truc, selecteert u opties => mobiele netwerk. Daarna drukt u het BlackBerry-logo, diagnostische test en druk nogmaals op de BlackBerry-logo klikken.
Oke lah vrienden, dus eerste review van interessante informatie over Tips en Trick gaat over "5 manieren om snelheid Laden Blackberry". Zie je terug in de Tips en Trick lees meer ...

0 comments:

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More