Sponsor :

.:[Close]:.

Wednesday, September 11, 2013

Leder du efter Blackberry Z10 Tips og tricks til din nye smartphone?


Tips og tricks til din Blackberry Z10 9 Blackberry Z10 Tips og tricks
Tips og tricks til din Blackberry Z10
BlackBerry Z10 er her en erstatning OS med en erstatning måde at tænke på, derfor dog kan man bruge det og offentlig foranstaltning der nogen groovy meget små tricks til at opfordre dig opererer endnu hurtigere? Vi har samlet en liste af snesevis af tips til at hjælpe dig med at få den forreste ud af de nye muligheder BlackBerry har yderligere til BB10.
Gestures
Med ingen knapper som sådan, firkantet gestus måle den mest måde vil du få runde telefonen på BB10 pakken derfor forberede sig på at bruge tommelfingeren.
Tips og tricks til din Blackberry Z10 3 Blackberry Z10 Tips og tricks
Tips og tricks til din Blackberry Z10
Swipe op for at låse
Tryk anlægget knappen på den højeste af de Z10 så langsomt swipe fingeren op fra det laveste niveau på skærmen (hvor BlackBerry brand er) for at låse telefonen op. Hvis du har det på BlackBerry Hub side finder peek ind i din indbakke.
Swipe op til peek nær meddelelser og tilbage til apps gitter
Ikke sikker på hvad nummer e-mails du ikke har læst? Eller Twitter nævner du har, at du simpelthen firkantet foranstaltning stadig vises. Swiping op efter dig firkantet foranstaltning på app grid afslører anmeldelsen listen på trods af, uanset hvor du er i associeret grad app eller ikke, så længe denne app er i stående tilstand.du desuden kan swipe til at kræve dig ud af associeret grad app og tilbage til huset skærmen sammen med din apps derpå.
Tips og tricks til din Blackberry Z101 Blackberry Z10 Tips og tricks
Tips og tricks til din Blackberry Z10
Omvendt L
Uanset hvor du er, du konstant gå lige til BlackBerry Hub ved at handle associeret grad inverteret L formet gestus på skærmen. Stryg op fra det laveste niveau på skærmen, så i én swish bevægelse glide fingeren til den korrekte. det vil afsløre din forenede indbakke.
brombær Z10 hænder på første anmeldelse 18 Blackberry Z10 Tips og tricks
blackberry Z10 gennemgang
Uanset hvad du laver en to-finger swipe fra all-time low på skærmen afslører tastaturet. Handy efter at du burde sortere én ting hurtigt og kan ikke mærke tastaturet ikon.
Som med automat en knalde fra det højeste med en finger kan afsløre indstillingspanelet giver dig hurtig adgang til Indstillinger, Bluetooth, Alarm, Rotation Lock, Wi-Fi, og meddelelser.
Swipe at rejse til sove
Hvis du ikke behøver at blive forstyrret vil du knalde ned mens på låseskærmen til at lancere BlackBerry Ur.Sov stramt. For at afslutte du enten swipe ned eller au courant telefonen.
Sluk utilsigtede håndbevægelser engang sikret
Hvis du er ked af om fliping telefonen ved en fejl, hvis du fejlagtigt slagtilfælde det du vil slå denne funktion fra, hvilket betyder, at du vende telefonen alene ved at trykke på faciliteten knappen. derefter finde Indstillinger> Vis og derefter vælge Tillad
Gestures engang Låst til off.
Ligesom automat og iOS BlackBerry ti startskærme firkantet foranstaltning delt mellem et gitter af app ikoner og én ting BlackBerry kalder Aktive Rammer - hovedsageligt paneler, der viser, hvad apps du har åbne derfor vil du hurtigt dykke igen
Apps panel forandring
Hvis du genkender associeret grad app du hvornår er den sidste apps panelet, så du får der af lyd den lille række af prikker tæt bundrekord af skærmen for at springe til det panel. Holdes nede på vejen af ​​prikker tillader dig at hurtigt at rulle gennem panelerne uden at skulle knalde forskellige tidspunkter.
Se, hvad apps firkantet foranstaltning åben
Tryk den lille fire prikker ikon inden rækken af ​​knapper dette tager dig til den side BlackBerry konferere med fordi Active Frames siden.
Tips og tricks til din Blackberry Z10 4 Blackberry Z10 Tips og tricks
Tips og tricks til din Blackberry Z10
Lukning åbne apps
På Active Frame siden lukke x inden for den nederste manus hjørne af App rammen.
Rulle hele vejen ned for at se den modsatte fire apps du har åbne
På Z10 kan du se otte aktive Frames (apps, firkantet foranstaltning åben), men du vil kun se de sidste fire på siden til at begynde med. Swipe ned for at afsløre det modsatte fire. Hvis du åbner over otte apps, er den sidste vil være mekanisk lukket.
Introduktion til BlackBerry Hub endnu hurtigere
Tryk på den tre-foret ikon inden for samme række af prikker på all-time low på skærmen simpelthen højere end søgeikonet.
Genbestilling apps
Apps firkantet foranstaltning mekanisk supplement til spidsen af ​​apps grid listen, men det kan ikke være overalt, hvor du vil have dem. at manøvrere associeret grad app omkring dig gerne vil trykke på og holde (det er en lignende som på iOS). Når elite du derefter trække det, uanset hvor du gerne vil.
Sletning apps
Tryk og hold den app, du vil slette indtil det begynder rytmisk. Når den vil atiny lav bin ikon ser ud. Tryk på den, og du er færdig.
Oprettelse af mapper
Præcis på samme måde som på iOS. Tryk associeret degreed hold på en app, og derefter trække den til en anden app. vil du beslutningen mappen hvad du ønsker dig.
Lukning mapper
Mens en mappe er åben blot swipe op fra det laveste niveau af skærmen for at lukke den. Easy.
Flytning apps ud af mapper
Hvis du vil flytte associeret grad ikon ud af en mappe skal du trække det til det laveste niveau i den mappe på den blå bjælke, der mekanisk virker. 
BlackBerry Hub
Tips og tricks til din Blackberry Z10 6 Blackberry Z10 Tips og tricks
Tips og tricks til din Blackberry Z10
BlackBerry Hub er, at den vigtigste kommunikation plads på telefonen, og derfor det sted, der administrerer alle dine beskeder, opkald og meddelelser.
Det er tilgængeligt meget nemt ved at skubbe fra venstre, fra app-nettet eller ved at gøre associeret grad inverteret dannet gestus til ethvert formål.
Se individuelle indbakker
BlackBerry Hub bundter alle dine indbakker til et samlet indbakke, men du kan være nødvendigt at undersøge, hvad der foregår på i nøjagtig dit arbejde konto eller på din Twitter indbakke beskeder. Enten swipe til venstre på skærmen for at afsløre dem eller trykke på Hub knappen bundrekord venstre på skærmen. alle dine konti vil blive fundet heri listen.
Seeing kontomapper
Hvis du gerne vil undersøge mapper med mellemrum dine konti, som din Udbakke eller Sendte ting, vil du gøre derfor ved at trykke på den lille pil-nedad på den blå bjælke i højeste BlackBerry Hub. Det afslører en liste over alle dine konti med + billedet ved siden af ​​dem. Ved at trykke på "+" udvider mappen læse. Hvis du er repressalier Gmail og har forskellige mapper allerede påbegyndte, er disse vil blive vist stadig.
Sletning associeret grad e-mail eller besked
BlackBerry har skjult knappen Slet for et par grund, men du vil bemærke det ved at trykke på de 3 prikker, så vælger slette. At droppe den ekstra bekræftelse på, at du simpelthen firkantet foranstaltning klar til at slette en meddelelse hoved til de 3 prikker> Indstillinger> Vis og aktioner, så Skift knappen off for "Slet Beskedbekræftelse".
Indstilling talesprog tilstand
BlackBerry tillader dig at vise e-mails, som enten enkelt-beskeder eller på talesprog, hvorved den tiltrækker tilsluttede beskeder sammen i en enkelt "samtale" streng. at line det op hoved til BlackBerry Hub, fortsæt de 3 prikker i det nederste højre hjørne, så Indstillinger> Vis og Handlinger> show vogue.
Downloade billeder mekanisk i e-mails
At spare på informationssystemer priser BlackBerry ti tillader dig at vælge, om du ønsker eller ikke ønsker at overføre billeder i e-mails. du vil prøve dette på associeret grad email via e basis, eller vælge at få alle billederne mekanisk overføres. at line det op hoved til BlackBerry Hub, fortsæt de 3 prikker i det nederste højre hjørne, så Indstillinger> show og aktioner og skift af "Download billeder automatisk" knappen.
Vis optælling af meddelelser
Ønsker ikke at forstå du har hundred uinformerede emails, vende denne facilitet fra dengang. at line det op hoved til BlackBerry Hub, fortsæt de 3 prikker i det nederste højre hjørne, så Indstillinger> show og aktioner og skift "Display Message Count" knappen.
Markér alle tidligere scanning
Du har været igennem dine beskeder, du erkender, at der er intet, der ønsker din opmærksomhed, positive du har fået stadig fik mange uinformerede beskeder. du gerne vil markere dem scanne, ikke på et individuelt grundlag, men bushed en. Det er en funktion så sent som shot selv (sandsynligvis). blot trykke og holde på den dato banneret budskabet liste og en aspekt bar åbner, med valget for at markere alle tidligere ting læse.Du kan også navigere til og gennem dage og springe til den højeste eller bunden af ​​listen inden samme sted.
Vis Sendte meddelelser
Ønsker at undersøge meddelelser, du har fået sendt, vil du slå denne til eller fra også. at line det op hoved til BlackBerry Hub, fortsæt de 3 prikker i det nederste højre hjørne, så Indstillinger> show og aktioner og skifte "Show Sendte meddelelser" knappen.
Indstil hvilke regnskaber viser inden for de vigtigste læsning af Hub
Hvis du har utallige konti dog nødt til at nedtone antallet af støj, vil du sætte det tegner firkantede foranstaltning vist inden for det vigtigste læst af BlackBerry Hub. Det tyder på, at du vil skjule Twitter-beskeder, som et eksempel. at line det op hoved til BlackBerry Hub, fortsæt de 3 prikker i det nederste højre hjørne, så Indstillinger> Hub Management og skift den konto, du gerne vil eller ikke har brug fra listen nedenfor.udelukkende konti, du har fået yderligere vil blive vist.
Tilføj associeret grad email-konto
Easy. hoved til BlackBerry Hub, fortsæt de 3 prikker i det nederste højre hjørne, derefter Indstillinger> E-mail konti> Tilføj konto. På efterfølgende side finder du vælge hvilken e-mail, Kalender og Kontakter kan du tilføje, og om ikke at funktionen alternative tjenester som Twitter, Facebook, sluttede I og Evernote.
Bekræft Levering af SMS-beskeder
Gå til BlackBerry Hub, fortsæt de 3 prikker i det nederste højre hjørne, derefter Indstillinger> SMS-beskeder, og skifte sørg Delivery knappen.
Hurtigt kunne se dine aftaler for den kommende dag
I BlackBerry Hub rulle ned fra det højeste af skærmen, og du vil få en hurtig læsning af dine aftaler for den pågældende dag. Praktisk, hvis du gerne vil undersøge, om du vil bygge, at møde eller ikke bare før du e-mail eller tekst et svar.
Opdater din indbakke
Tryk på 3 prikker. Hit refresh-ikonet.
Tips og tricks til din Blackberry Z10 7 Blackberry Z10 Tips og tricks
Tips og tricks til din Blackberry Z10
Vælg flere meddelelser som scanning eller slette
Tryk og hold på en beskeden indtil en tynd panel ser fra den korrekte side af skærmen. vælge all-time low ikon, der indeholder en afkrydsning i det. du i øjeblikket vælger flere beskeder markere som scanning, markere som uvidende, eller slette.
Søg efter afsender eller emne
Tryk og hold på en beskeden indtil en tynd panel ser fra den korrekte side af skærmen. øjeblikket vælge det ikon, der indeholder en enkel mikroskop med en headshot i det. vil du så få alle beskeder fra en tilsvarende person på skærmen. vælge ikonet med konvolutten inden de simple mikroskop søgninger efter emne i stedet.
Kom til den højeste af din indbakke
Tryk på 3 prikker, hit til høj ikon. Udført. 
Email
BlackBerry-brugere lever og dør via e-mail derfor vi alle kender følgende tips og tricks firkantet foranstaltning ekstremt nå at lette hastigheden op på tingene for dig.
Deaktivering push e-mail
Hvis du forsøger at spare på batteriet, du gerne vil vise push e-mail. at forsøge at gøre dette leder til Indstillinger> Konti og vælge den e-mail-konto, du gerne vil ændre. Rul hele vejen ned til det laveste niveau af siden og skifte off "Brug skub, hvis understøttet". Vælg knappen Gem på højre hånd aspekt af skærmen.
Gem til at udarbejde
Hvis du vil gemme en kladde i associeret grad email, vælg annullere så gemme udkastet derfra.
Afsendelse fra en udvalgt email-konto
Hvis du har mere end en e-mail konto på BlackBerry Z10 du vælge at den ene du gerne ved at swipe ned fra det højeste af skærmen. Engang i Compose vil du ændringsforslag, konto, du ønsker at sende fra ved at trække ned fra den højeste af showet.
Montering af en fil
Hold associere degreed fortsætte nøglen på tastaturet på skærmen for Z10 og det vil afsløre et panel med et Vedhæft ikon derpå. vandhane på ikonet, og du vil derefter vedhæfte et billede, video, lyd, kontakt, udnævnelse, eller måske en fil.
Formatering dine e-mails
Hold og fortsæt nøglen til dækning af skærmtastaturet, tryk derefter pennen ikon kaldet "Format". Et program menuen synes at give dig med ledelsen i løbet af dristige, kursiv, understregning og alternative muligheder som skriftstørrelse og farve.
Refining søgning
I indbakken, du gerne vil gå på udkig, tryk på simple mikroskop ikonet på alle bundrekord på skærmen, så sortere i din søgning. Når dette er sket, vil du derefter trykke på de 3 linier på højeste venstre på skærmen for at afsløre forfine komponent. du søge alle felter, eller bryde det ned via Fra, Til, Cc Bcc, Emne og Meddelelse.du vil desuden søge via uinformeret, Vedhæftet fil modtaget, I dag, I går og i sidste uge. Nylige søgninger også er opført, hvis du finde ud af en lignende faktor oft.
Keyboard
BlackBerry-brugere elsker deres skrivemaskine tastatur, men simpelthen fordi BlackBerry har droppet hardware knapper til associeret grad alle touchscreen affære med Z10 er ikke ensbetydende med at der ikke er nogen tricks skal læres og tips til at hjælpe dig med at få endda ekstra ud af din telefon. Her firkantet måle en stak tastatur tips og tricks til at skynde dig.
Swipe at afsløre tastaturet
Tips og tricks til din Blackberry Z10 Blackberry Z10 Tips og tricks
Tips og tricks til din Blackberry Z10
Uanset hvad du laver en to-finger swipe fra all-time low på skærmen afslører tastaturet. Handy efter at du burde sortere én ting hurtigt, og du kan ikke mærke tastaturet ikon.
Skjule keyboard 
Tryk og hold på mellemrumstasten eller knalde med 2 fingre fra den højeste af tastaturet for at dække tastaturet.
Stemmeaktivering
Tryk og hold fuldstændigt stop for at aktivere stemmekommandoer og diktat.
Valg forventede ord
BlackBerry ti tastatur er klog deri vil jeg prøve og forudsige det ord, du skriver, før du har fået færdig med at skrive det. Det vil dette ved højlys ord på tastaturet for dig at udvælge. For at gøre dette, svirp opad på tasten direkte under ordet. Hvis begrebet forslagene viser på tastaturet er forvirrende du vil desuden sætte det i orden, at de simpelthen synes ved den højeste af tastaturet i 3 kolonner. at ændre dette hoved til Indstillinger> Sprog og input> On-Screen Keyboard, så vælger I-kolonne i teksten Prediction show settings.
Tænd tal og symboler
I stedet for lyd på? "123" og "&" knapperne til at skifte mellem de forskellige tegntast sæt, vil du blot swipe ned fra det højeste af tastaturet sammen med tommelfingeren.
Udnyt bogstaver
Holding på en udvalgt nøgle kan mekanisk kapitalisere brevet.
Udvidede tegn
Hold og holde holde på en valgt nøgle, du ønsker. Hold ned på R som et eksempel, og du får det billede, et registreret varemærke. at udvælge den udvidede tegn, du gerne vil blot rulle gennem de tegn derude. Løft din tommelfinger fuldender metoden.
Quick tegnsætningstegn
Hit på mellemrumstasten dobbelt, og det vil give dig et tegnsætningstegn med et, da det, lidt ligesom skudt syv brugere er i stand til at gøre på tastaturet
Sletning ord
Lav en hurtig knalde hen over tastaturet fra venstre til højre.
Understøttelse af flere sprog
Hvis du sortere i hver engelsk og fransk, som et eksempel på en lignende tid, du vil i gang BlackBerry at opdage, at sprog, du skriver i og forsyning gældende forslag og rettelser. at line op på dette hoved til Indstillinger> Sprog og input> Input Sprog> Tilføj / fjern sprog. du vil tilføje flere sprog og alene burde prøve dette én gang for systemet at regne hver gang.
Mute Keyboard volumen
At sætte det op hoved til Indstillinger> Sprog og input> On-Screen Keyboard og dermed sættet skyderen på det højeste på siden til den ønskede lydstyrke. vi har en tendens til at foreslå til nul.
Sluk flyvende word animation
Det ser temmelig dog er irriterende. at vise det frem hoved til Indstillinger> Sprog og input> On-Screen Keyboard og skifte Show animation knappen slukket.
Automatiseret hjælp
Der Flademål utallige måder, BB10 forsøger at hjælpe dig, når repressalier tastaturet forstå den måde du sortere så fastsættelse det derfor. du tilpasse, hvad du gerne vil, og ikke ønsker ved at nå til Indstillinger> Sprog og input> On-Screen Keyboard og vælge maskine-drevet hjælp. Her kan du indstille dog hård Auto-Complete funktion er, hvorvidt eller ikke ændre Auto-Udnyt den primære bogstav, når et tegnsætningstegn og rydde dine Learned ord, hvis du føler det har fået dig helt forkert. 
Kamera
Kameraet på BB10 er grundlæggende, men der firkantede foranstaltning stadig nogle groovy ting, det vil gøre dette torv foranstaltning gemt væk venter på at blive fundet, ligesom hurtigt se det billede, du har fået simpelthen taget og tænde TimeShift.
Tips og tricks til din Blackberry Z10 2 Blackberry Z10 Tips og tricks
Tips og tricks til din Blackberry Z10
Tænd TimeShift
I kamera app trykker på kamera-ikonet i den høje højre hjørne af skærmen, så ansigtet i en meget cirkel
Se det sidste billede, du tog
Ligesom automat og iOS det sidste billede, du tog, vises i det nederste venstre hjørne. sound derpå tager dig igennem til billedgalleri, men at trykke på og trække til den højeste højre hjørne udvider billedet derfor vil du se det tydeligt.
Knibe for at zoome
Du kan zoome kameraet ind og ud med en to-finger knivspids. Statuslinjen angiver zoom mængden og niveauet.
Ændring af kameraindstillinger
Der er ikke flere indstillinger for at ændre, men du vil ændring forholdet og derfor scene-funktion. For at gøre dette, fortsæt de 3 prikker til all-time low højre hjørne af skærmen.
Volumentasterne som udløserknappen
Tips og tricks til din Blackberry Z10 10 Blackberry Z10 Tips og Tricks
Tips og tricks til din Blackberry Z10
Hver af mængde nøgler vil fungere som en udløserknappen én gang i private-mode. 
Browser
Med en hurtig browser og mange til at håndtere inden indstillingerne stræber disse BlackBerry ti browser tips til at opfordre den forreste, når det indebærer surfboarding på nettet fra din BlackBerry Z10.
Tænd Adobe Flash
Skuddet ti browser understøtter Adobe Flash, men du bliver nødt til at vise det på. For at gøre dette, åbner browseren app, fortsæt de 3 prikker til bundrekord højre hjørne af skærmen, så hovedet til Indstillinger> show og aktioner. Her skifte Adobe Flash knappen.
Tænd personlig browsing
Vi ved, du ønsker at prøve og gøre en plet af hemmelig ser så ønsker at skjule dine spor. hoved til Indstillinger> Privatliv og sikkerhed> personlig Browsing. mens du er der du vil desuden sætte dog hurtigt du ønsker at telefonen mekanisk tage væk din net historie også.
Gør type skrifttyper større
Go Indstillinger> show og Handlinger> Standardskriftstørrelse og sæt den til en ting omkring tyve. efter du vandhane til at sætte markøren inden for en type, kan den side, mekanisk zoome til skriftstørrelsen du har indstillet.
Deling af en side til Twitter
Tryk på 3 prikker, skal du trykke på Del, vælge men du gerne vil dele på siden.
Søg
Bare begynde at skrive i computerens adresse og det vil mekanisk begynder anbefale stuff. at ændre programmet, skal du trykke på den farvede søgeikonet inden den høje højre hjørne af skærmen. du vælge mellem Bing, Yahoo og Google.
Oprettelse af en vej på huset skærmen til din foretrukne hjemmeside
Gå til den placering, du gerne vil have vejen til, fortsæt de 3 prikker, fortsætte "Føj til hjemmeskærm" afgørelse det, hvad du gerne vil derefter trykke på "Gem", og det vil være et supplement til din apps nettet. 
BBM
BBM får mange nye tricks i BlackBerry ti sammen med Video linje og dermed evnen til at dele din skærm.
Realiseringen af en video beslutning
BBM øjeblikket understøtter video linje. at oprette en video beslutning at vælge en kontakt, eller få i en talesprog du allerede har, og tryk den uerfarne kamera knappen inden den høje højre hjørne.
Deling din skærm i en meget video beslutning
BBM Video dog muligheder skærmdeling derfor vil du gøre shows i løbet af BBM. at forsøge at gøre dette tryk aktien skærmbilledet, der vises som 2 rektangler med en bold i midten. 
General
Ud over de vigtigste apps eller områder af det sted, Flademål utallige generelle tips og påskeæg der findes i BlackBerry 10..
Rotation Lock
Hvis du ikke kan lide, der opererer i landskabet, du låse skærmen via en Rotation Lock indstilling. inden for apps grid knalde ned med en finger fra den højeste af skærmen, så tryk Rotation Lock-ikonet (trykker ordene vil ikke arbejde). du har fået aktuelt sikret din skærm til enten stående eller liggende regner på, hvad retning du i på det tidspunkt du glattes på knappen.
Tager et screenshot
Tryk på hver mængden op og lydstyrke ned-knappen på samme tid
Slukning eller forvaltning NFC
Du ønsker måske ikke NFC hele tiden. at vise det frem hoved til Indstillinger> Netværksforbindelser og slukke det. du vil desuden administrere dog NFC værker inden for samme sted, uanset om du ønsker eller ikke ønsker at blive spurgt, inden årsag og modtage filer, og hvorvidt du ønsker at tillade NFC korttransaktioner.
Indstilling ringetoner til alt
Indstillinger> Meddelelser, så den service, du vil ændre tonen eller advare om.
Turning Lydstyrketaster i Music Road knapper
Indstillinger> System Volume så toggle Music road knappen. du i øjeblikket i stand til at trykke og holde mængden op og lydstyrke ned tasterne til at springe gennem sange.
Ændre tapet
Indstillinger> Vis> Baggrund
Ændring af Screen Lock timeout
Indstillinger> Vis> Skærmlås og ændre den fra ti sekunder til fem minutter.
Finde telefonen
BlackBerry tilbyder en gratis tjeneste, der benævnes BlackBerry forsvare. at vise det på du har fået til at rejse til Indstillinger> BlackBerry har forsvaret så tænde den. Fra enhver browser på din laptop eller ellers vil du derefter logge på tjenesten via defend.blackberry.com og se hvor din telefon er, sende beskeder til det, og selv remote tørre det.
Indstilling af en parole til din BB10 enhed
Alt det private info, så du ikke problemer at line en parole for enheden. til linje ét hoved til Indstillinger> Sikkerhed og beskyttelse af personlige> Device prøveløsladelse. i modsætning til iOS du sætte et ord i stedet for blot sort. Du kan dog ikke sætte en finger gestus ligesom i automat. du derefter indstille den til mekanisk låse telefonen, når en samling tid eller mekanisk at låse enheden engang holstered.
Del dine medier sammen med dit TV
Hvis du har en DLNA understøttet tv, du vil dele musik, billeder og video fra din BB10 enhed. at forsøge at gøre dette leder til Indstillinger> Mediedeling og bedømme, hvad du gerne vil dele.
Drej af krystal ensretter letvægts
Det røde lys-vægt er som associeret grad afhængighed. Det blinkende der har at betyde jeg har fået en besked, jeg har til at modstå. Hvis du ønsker yderligere hjælpe dig vil udskyde den røde krystal ensretter ved at nå til Indstillinger> Meddelelser og skifte krystal ensretter letvægts off. Pyha.
Universal Search
Du kan tilpasse, hvad du udforske i Universal søgning ved at gå ind i Indstillinger> Søg> klasser. Her kan du derefter indstille, hvad du gerne vil gå på udkig i, og hvad gør man ikke. Det tyder på, at du vil droppe kigge gennem din musik som et eksempel. Praktisk, hvis din chef er desuden omtalt som Alicia Keys.
Tips og tricks til din Blackberry Z10 5 Blackberry Z10 Tips og tricks
Tips og tricks til din Blackberry Z10
Dreje din BlackBerry i en USB Mass-enhed
Gå til Indstillinger> Lager-og Access, så skifte USB Mass Storage-knap til højre på all-time lav.
Forstør alt
Hvis din langsynethed ikke er nær så godt, fordi det vant være, ellers vil du bestandig glemmer dine briller du aktivere forstærke mode, der tillader dig at knibe for at centrere på skærmen når som helst, så du kan læse, hvad der er derpå lidt ligesom du knibe på center på en hjemmeside på internettet i en meget browser. at vise det på hovedet til Indstillinger> Tilgængelighed og tænde forstærke tilstand til.
Del dine tips
Har du nogen tips til iOS vi, at du simpelthen nødt til at dele? tillade os at forstå, hvad de er inden kommentarerne nedenfor.
Screen shot 2013 02 02 kl 16.18.48 Blackberry Z10 Tips og tricks
Tips og tricks til din Blackberry Z10
Screen shot 2013 02 02 kl 16.19.00 Blackberry Z10 Tips og tricks

0 comments:

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More